مراسم تقدیر از 180 تن از دانشجویان برتر دانشگاه ایلام برگزار گردید

با هماهنگي و برنامه‌ريزي معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه و همزمان با دهه سرآمدي آموزش، طي مراسم با شکوهي با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوبي معاون دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونين و تعداد زيادي از اساتيد و دانشجويان، صبح امروز در محل سالن آيت الله حيدري  از 180 تن از دانشجويان برتر مقاطع  کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه ايلام تقدير به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه در اين مراسم با گراميداشت ياد و خاطره استاد شهيد مرتضي مطهري، بزرگداشت روز معلم و تبريک دهه سرآمدي آموزشي، با بيان اينکه «کسب علم» در مکتب اسلام داراي ارزش و فضيلت والايي است، يادآور شد:  اهميت جايگاه معلم و اهتمام ويژه به بزرگداشت روز معلم به جهت ارزش ذاتي علم است و دانشجويان عزيز نيز از آن جهت که در مسير علم آموزي و آراسته شدن به زيور علم و دانش هستند، صاحب عزت و کرامت خواهند بود.

رئيس دانشگاه لازمه کسب موفقيت دانشجويان در عرصه‌هاي مختلف زندگي و از جمله  در عرصه علم را اهتمام به مطالعه و تزکيه نفس بر اساس برنامه‌ريزي دانست و گفت: امروزه بيشتر جوانان ما و به ويژه دانشجويان، متأسفانه به علت عدم برنامه‌ريزي با اتلاف وقت مواجه هستند و لذا بيشتر وقت خود را به امور بيهوده و از جمله حضور در فضاي مجازي (که پر از مطالب بيهوده و کذب است) مي‌گذرانند، که هيچ دستاوردي براي آنان به همراه ندارد.

دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه هيچ کار و هدفي بدون برنامه‌ريزي به نتيجه مطلوب منتج نخواهد شد، به اهميت برنامه‌ريزي در سيره نظري و عملي اهل بيت عليهم‌السلام اشاره کرد و اظهار داشت: طبق فرموده امام کاظم (ع)، انسان بايد اوقات شبانه‌روزى خود را به چهار قسمت، شامل: 1 ـ قسمتى براى مناجات با خدا، 2 ـ قسمتى براى تهيّه معاش، 3 ـ قسمتى براى معاشرت با برادران و افراد مورد اعتماد، 4 ـ و قسمتى را هم براى درک لذّت هاى حلال (و تفريحات سالم)، تقسيم نمايد، تا مانع اتلاف وقت  و انرژي  شده و زمينه تحقق اهداف و رسيدن به موفقيت براي وي حاصل ‌گردد.

رئيس دانشگاه در بخش ديگري از سخنان خود با توصيه به دانشجويان در جهت قانونگرايي و رعايت دستورالعمل‌هاي دانشگاهي، احترام به اساتيد، اهتمام به مطالعه و تحقيق، رعايت پوشش اسلامي و انجام فعاليت‌هاي فوق برنامه فرهنگي و ورزشي، يادآور شد: از دانشجويان عزيز انتظار دارم با برنامه‌ريزي دقيق از تمام ظرفيت‌ها و امکانات موجود دانشگاه استفاده کنند و ضمن مطالعه و تحقيق به فعاليت‌هاي فوق برنامه فرهنگي و ورزشي هم اهتمام جدي داشته باشند.

پيش از ايشان، دکتر کوخايي زاده معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه توضيحاتي را در زمينه وضعيت آموزشي دانشگاه و برنامه‌هاي آتي ارائه کرد.

سپس دکتر ضيايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان مکانيسم انتخاب دانشجويان برتر در مقاطع مختلف تصيلي را تشريح نمود.

در پايان مراسم در ميان تشويق‌هاي گرم حاضرين در مراسم،  از 180 تن از دانشجويان برتر مقاطع  کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري دانشگاه با اهداي لوح و هديه تقدير به عمل آمد.