نشست رئیس دانشگاه ایلام و نیروهای تحت پوشش شرکت های خدماتی برگزار گردید

با هماهنگي و برنامه‌ريزي معاونت پشتيباني و منابع انساني و به مناسبت هفته بزرگداشت کار و کارگر، نشست صميمانه دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه و نيروهاي تحت پوشش شرکت‌هاي خدماتي با حضور دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني و آقاي لطفي مقدم مدير امور اداري و پشتيباني، صبح ديروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه در اين نشست با تبريک هفته کار و کارگر و تقدير از زحمات خالصانه نيروهاي تحت پوشش شرکت‌هاي خدماتي دانشگاه ايلام، به جايگاه رفيع کارگر در اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: امام صادق عليه الاسلام کار و تلاش در راه تأمين معاش خانواده  را همسان با جهاد در راه خدا قلمداد کرده و فرموده است: «الکاد علي عياله کالمجاهد في سبيل‌الله؛ آن که براي تأمين معاش خانواده‌اش تلاش کند، همانند رزمنده در راه خدا است».

دکتر علي‌محمدي با تشکر از تلاش‌هاي بي‌وقفه و خالصانه نيروهاي تحت پوشش شرکت‌هاي خدماتي دانشگاه، يادآور شد: شما عزيزان به عنوان «ياوران علمي»، تأثير بسزايي در پيشبرد امور علمي دانشگاه داريد، که اميد داريم با تدابير مقامات دولت و مجلس طرح ساماندهي نيروهاي شرکتي به سرانجام برسد و شاهد تبديل وضعيت شما عزيزان باشيم.

در ادامه نيروهاي شرکتي تحت پوشش شرکت‌هاي خدماتي دانشگاه به بيان سؤالات، نظرات، پيشنهادت و دغدغه‌هاي مورد نظر خود پرداختند و دکتر علي‌‌محمدي، دکتر شيري و آقاي لطفي مقدم هم به صورت مبسوط به سؤالات آنها پاسخ دادند.