انتصاب دکتر یونس عباسی طیولا به سمت مشاور رئیس و سرپرست اداره حراست دانشگاه ایلام

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر يونس عباسي‌ طيولا به سمت مشاور رئيس و سرپرست اداره حراست دانشگاه ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، حفظ آرامش محيط دانشگاه،‌ احترام به شأن و کرامت والاي دانشگاهيان، تعامل سازنده با معاونت‌ها، دانشکده‌ها و مديريت‌هاي مختلف دانشگاه، ايجاد بستر امن براي فعاليت سالم علمي، پژوهشي، فرهنگي و ديني، اهتمام در جهاد تبيين، فضاسازي براي اجراي اسناد بالادستي دانشگاهي، اهتمام در تحقق بخشيدن به سه شعار اساسي حراست اثرگذار، تصميم‌ساز و پاسخگو، تلاش براي اجراي سند اسلامي شدن دانشگاه، اهتمام ويژه براي تحقق اهداف راهبردي حراست در راستاي اصلاح و تقويت امور و هوشمند سازي فعاليت‌هاي اداره حراست از جمله برنامه‌هاي اصلي دکتر عباسي در تصدي اين سمت جديد مي‌باشد.

بنا به اين گزارش، در شش سال گذشته دکتر عبدالعلي کرمشاهي دانشيار دانشکده کشاورزي اين سمت را عهده‌دار بود، که براي ايشان در تمام مراحل زندگي آرزوي موفقيت داريم.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تبريک به دکتر عباسي، براي ايشان در انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.