ارتقای 38 پله‌ای رتبه دانشگاه ایلام در نظام رتبه‌بندی وبومتریکس در سال 2021

ارتقاي 38 پله‌اي رتبه دانشگاه ايلام در نظام رتبه‌بندي وبومتريکس در سال 2021

بر اساس آخرين نتايج اعلام‌شده از سوي نظام رتبه‌بندي وبومتريکس در جولاي 2021، دانشگاه ايلام با 38 پله ارتقاء، رتبه 3042 جهاني و 76 کشوري را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، بر اساس آخرين نتايج اعلام‌شده از سوي نظام رتبه‌بندي وبومتريکس در جولاي 2021، دانشگاه ايلام توانست رتبه 3042 جهاني و  رتبه 76 کشوري (کل دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشي کشور شامل دانشگاه‌هاي جامع، صنعتي و هنر، دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي، پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌هاي علوم پزشکي) کشور را کسب کند.

بنا به اين گزارش: بر اساس جديدترين ارزيابي منتشرشده نظام رتبه‌بندي وبومتريکس در مرداد 1400، در مجموع  704 مؤسسه ايراني در فهرست 31 هزار مؤسسه علمي اين رتبه‌بندي قرار دارند، که در اين ميان دانشگاه ايلام رتبه 76 کشور را کسب کرده است.

اين گزارش مي‌افزايد: رتبه جهاني دانشگاه ايلام  در سال 2020 به ترتيب 3080 جهاني و 80 کشوري بوده، که بدين ترتيب شاهد صعود 38 پله‌اي در رتبه جهاني و 4 پله‌اي ارتقاء در رتبه کشوري دانشگاه ايلام مي‌باشيم.

يادآور مي‌شود: نظام رتبه‌بندي وبومتريکس حدود 31000 مرکز علمي - ‌پژوهشي جهان را بر اساس معيارهايي، شامل: قابليت مشاهده پذيري وب سايت مؤسسات، تعداد ارجاعات دريافتي از 210 محقق برتر، تعداد مقالات پر استناد و 10 درصد برتر طي سال‌هاي 2019-2015 رتبه‌بندي مي‌کند و اين رتبه‌بندي توسط آزمايشگاه سايبرمتريک اسپانيا به ‌صورت دو بار در سال انجام مي‌‌گيرد.