مجوز راه‌اندازی مجله مطالعات تطبیقی حقوق کشورهای اسلامی اخذ گردید

مجوز راه‌اندازي مجله مطالعات تطبيقي حقوق کشورهاي اسلامي اخذ گرديد

با موافقت  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مجوز راه‌اندازي مجله الکترونيکي و غير برخط «مطالعات تطبيقي حقوق کشورهاي اسلامي» اخذ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با پي‌گيري‌ها و رايزني‌هاي دکتر پرويز باقري دانشيار گروه حقوق دانشگاه ايلام و با موافقت هيأت نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مجوز راه‌اندازي مجله الکترونيکي و غير برخط «مطالعات تطبيقي حقوق کشورهاي اسلامي» اخذ گرديد.

بنا به اين گزارش: هدف از راه‌اندازي مجله مطالعات تطبيقي حقوق کشورهاي اسلامي، انتشار جديدترين توليدات علمي با رويکرد تطبيقي در قلمرو رشته حقوق در ميان کشورهاي اسلامي است.

اين گزارش مي‌افزايد: اين مجله تلاش مي‌کند دستاوردهاي نظام‌هاي مختلف حقوقي در کشورهاي اسلامي را به جامعه علمي کشور معرفي و راهنمايي لازم را براي قانونگذارن، سياستگذاران، دادرسان و وکلاي ارجمند فراهم نمايد.

يادآور مي‌شود: البته مطالعه تطبيقي مي‌تواند به مطالعه ميان فقه و حقوق و حقوق و ساير رشته‌هاي علمي نيز منجر شود.