عملکرد دانشگاه ایلام در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ نماز در سال 1399 شایسته تقدیر ویژه شناخته شد

عملکرد سال 1399 دانشگاه ايلام در حوزه توسعه و ترويج نماز از سوي هيأت داوران ستاد اقامه نماز استان ايلام شايسته تقدير ويژه شناخته شد.

به گزارش روابط عمومي، بر اساس نظر هيأت داوران ستاد اقامه نماز استان ايلام، مجموعه فعاليت‌هاي دانشگاه ايلام در زمينه توسعه و ترويج فرهنگ نوراني نماز در سال 1399 شايسته تقدير شناخته شد و به همين مناسبت دکتر محمد نوذري استاندار ايلام و رئيس شوراي اقامه نماز استان با اهداء لوح تقديري از خدمات ارزنده دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و همکاران ايشان در اين زمينه تقدير و تشکر بعمل آوردند.