تقدیر معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور از معاون دانشجویی دانشگاه ایلام

معاون وزير و رئيس سازمان امور دانشجويان کشور با اهداء لوحي، از مشارکت دلسوزانه و نقش اثربخش دکتر مهدي صيدي  معاون دانشجويي در اجراي طرح ارتقاء فضاهاي رفاهي، ورزشي و بهداشتي دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مجتبي صديقي معاون وزير و رئيس سازمان دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، با اهداء لوحي از پشتکار و همکاري دکتر مهدي صيدي معاون دانشجويي دانشگاه ايلام در اجراي طرح ارتقاء فضاهاي رفاهي، ورزشي و بهداشتي دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

دکتر صديقي در اين لوح اهدايي با تأکيد بر اينکه، اين تلاش خالصانه نشان از شايستگي، تعهد و تلاش در تحقق رسالت دانشگاه  ايلام در پاسخ گويي، مسئوليت پذيري و پيشتازي دارد، مراتب قدرداني خود را از مشارکت دلسوزانه و نقش اثربخش دکتر صيدي در اجراي طرح ارتقاء فضاهاي رفاهي، ورزشي و بهداشتي دانشگاه ايلام بعمل آورده است.