پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام به مناسبت روز پزشک

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام با صدور پيامي  روز پزشک را به همه پزشکان متعهد کشور و بخصوص دست اندرکاران مبارزه با کرونا تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي، همزمان با يکم شهريور ماه و بزرگداشت ابوعلي سينا و روز پزشک، حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام پيام تبريکي به شرح ذيل صادر کردند:

يکم شهريورماه، روز بزرگداشت ابوعلي سينا و روز پزشک، فرصتي مغتنم براي گراميداشت زحمات و تلاش‌هاي پزشکان کشور است، که بعد از بحران کرونا مجاهدت بي‌نظيري را در مقابله با اين مهمان ناخوانده و حفظ سلامتي مردم به نمايش گذاشتند.

اينجانب ضمن تسليت ايام عزاداري اسوه اخلاص و فداکاري حضرت ابا عبدالله الحسين (ع)، اين روز فرخنده را به جامعه پزشکي کشور و استان ايلام و بخصوص دست اندرکاران حوزه سلامت و مبارزه با کرونا، که دلسوزانه و متعهدانه با تلاش‌ها و مجاهدت‌هاي شبانه‌روزي و خستگي ناپذير خود، براي حفظ سلامت مردم تلاش کردند و اميد را براي جامعه به ارمغان آوردند  تبريک مي‌گويم و اميد دارم همه  اين عزيزان در پناه خداوند متعال تندرست و سلامت باشند.