مجوز راه‌اندازی مجله «مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز» اخذ گردید

با موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مجوز راه‌اندازي مجله «مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز» اخذ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر نورالدين رستمي دانشيار گروه مرتع و آبخيزداري و مدير امور پژوهش و فناوري دانشگاه با بيان اين خبر، گفت: با توجه به عرصه‌هاي طبيعي و متنوع استان ايلام و از طرفي وقوع سيلاب‌هاي ويرانگر و همچنين پديده گرد و غبار در سال‌هاي اخير و ضرورت ايفاي نقش اجتماعي دانشگاه در حل مسائل جامعه با انجام مطالعات علمي و انتشار آنها، دانشگاه ايلام اقدام به پيگيري انتشار مجله‌اي با عنوان «مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز» نمود، که خوشبختانه در هفته گذشته مجوز راه‌اندازي اين مجله از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اخذ گرديد.

دکتر رستمي افزود: در همين مدت کوتاه موافقت همکاري با يک انجمن علمي کشوري با رتبه الف را دريافت نموده و ان شاءالله طوري برنامه‌ريزي خواهد شد، که در پاييز امسال اولين نسخه آن منتشر شود.

مدير امور پژوهش و فناوري  دانشگاه، اضافه کرد: سردبيري اين مجله را دکتر حاجي کريمي استاد تمام گروه مرتع و آبخيزداري و مدير مسئولي آن را اينجانب عهده‌دار مي‌باشيم.