آگهی مزایده فروش دام دانشگاه ایلام

آگهي مزايده فروش دام دانشگاه ايلام

دانشگاه ايلام در نظر دارد يک رأس گوساله نر 4 ماهه، يک رأس قوچ و يک رأس بره خود را به شرايط مشروحه ذيل به فروش برساند. لذا از متقاضيان شرکت در مزايده تقاضا مي‌گردد ضمن بارديد از دام‌هاي فوق‌الذکر واقع در مجتمع گاوداري دانشگاه با آگاهي کامل نسبت به رعايت موارد ذيل اقدام نمايند:

1-پيشنهاد دهندگان مي‌بايست مبلغ 10000000 ريال  برابر با يک ميليون تومان وجه نقد را به شمار حساب 4001075307146848 بنام «تمرکز وجوه سپرده بانک مرکزي» واريز و فيش آن را همراه اسناد مربوطه تحويل نمايند.
2-متقاضي بايستي فرم تکميل شده در مزايده (قيمت پيشنهادي) و مدارک مربوط به بند (1) را در پاکت در بسته قرار داده و به دبيرخانه مرکزي دانشگاه ايلام واقع در ساختمان مرکزي تحويل نمايد.
3-پاکت پيشنهادي توسط کمسيون مزايده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام مي‌گردد.
4-دانشگاه در رد يا قبول هر يک از پيشنهادات يا کليه آنها مجاز خواهد بود.
5-چنانچه نفر اول از خريد، خوداري نمايد. مبلغ تضمين به نفع دانشگاه ضبط خواهد گرديد و نفر دوم بعنوان برنده مزايده اعلام مي‌گردد.
6-متقاضيان به مدت هفت روز از تاريخ  1400/07/18  لغايت 1400/07/25 همه روزه از ساعت 8 صبح الي 13 بعد ظهر مي‌توانند از دامهاي فوق‌الذکر بازديد بعمل آورند.
8-چنانچه قيمت خريد پيشنهادي شرکت کنندگان به قيمت پايه نرسد، مزايده تجديد خواهد شد.
9-هزينه کارشناسي  مزايده بر عهده برنده خواهد بود.

فرم شرکت در مزايده: https://www.ilam.ac.ir/file_bank/1400/371400718-mozayede.pdf

اداره اموال دانشگاه ايلام