تقدیر سرپرست اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی وزارت عتف از معاون و کارشناس مسئول دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه

سرپرست اداره کل امور دانشجويان غيرايراني وزارت عتف، با ارسال لوح‌هاي جداگانه‌اي از آقاي جلال حيدري فرد معاون و خانم ليلا کهني کارشناس‌ مسئول دفتر همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي دانشگاه ايلام تقدير بعمل بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر افشين آخوندزاده بستي سرپرست اداره کل امور دانشجويان غيرايراني سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوح‌هاي جداگانه‌اي؛ مراتب تقدير و تشکر خود را از آقاي جلال حيدري فرد معاون و خانم ليلا کهني کارشناس مسئول دفتر همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي دانشگاه ايلام به جهت اهتمام در انجام وظايف محوله و همکاري با دانشجويان خارجي بعمل آورد.

آقاي جلال حيدري فرد

خانم ليلا کهني

دکتر آخوندزاده بستي باب اين اينکه تقدير و تشکر در برابر تلاش و کوششي که به نيت تقرب به خداوند متعال انجام مي‌شود، از عهده ما خارج است، تأکيد کرد: خداوند بهترين پاداش دهنده است؛ ليکن قدرداني از کساني، که صادقانه براي پيشرفت و بالندگي جامعه گام بر مي‌دارند مصداق شکرگزاري از آن يگانه بي‌همتا مي‌باشد.

سرپرست اداره کل امور دانشجويان غيرايراني سازمان امور دانشجويان، افزود: بدينوسيله و به پاس ارج نهادن به احساس مسئوليت و تلاش خالصانه شما، بر خود لازم مي‌دانم مراتب تقدير و تشکر خويش را تقديم نموده و موفقيت و بهروزي روز افزون‌تان را از درگاه ايزد منان مسئلت ‌نمايم.