تقدیر معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از دو کانون دانشجویی دانشگاه ایلام

تقدير معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم از دو کانون دانشجويي دانشگاه ايلام

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با ارسال لوح‌هاي جداگانه‌اي از کانون‌هاي دانشجويي همياران سلامت روان و نماز و مناسبت‌ها دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر غلامرضا غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوح‌هاي جداگانه‌اي، مراتب سپاس خود را از کانون همياران سلامت روان دانشگاه به جهت کسب عنوان کانون «برگزيده» در زمينه آسيب‌هاي اجتماعي و  کانون نماز و مناسبت‌ها به جهت کسب عنوان «برگزيده» در زمينه قرآن، عترت، نماز و نهج‌البلاغه دانشگاه‌هاي «گروه ب» بخش رقابتي نهمين جشنواره رويش (ويژه دستاوردها و توانمندي‌هاي کانون‌هاي فرهنگي، هنري، مذهبي و اجتماعي) بعمل آورد.

دکتر غفاري، افزود: با احترام و امتنان بسيار، شکوفه‌هاي درود بي‌کران و امواج درياي ارادت خويش را به ساحل مصفاي وجود آميزتان مي‌افشانيم و همواره شاکر کرامت و کوشايي شما عزيزان در عرصه اعتلاي علمي و پويايي فرهنگي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي بوده و با تقديم اين رقيمه، مراتب سپاس خويش را از جهد جميل شما و کسب اين عناوين ابراز مي‌داريم.