تقدیر مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت عتف از دو تن از کارشناسان دانشگاه ایلام

دکتر انگجي مديرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجويان وزارت عتف با ارسال لوحي از زحمات آقايان شهاب ناصري‌پور و جمال جعفري کارشناسان دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر سيد عبدالحميد انگجي مديرکل امور دانش آموختگان  سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوحي مراتب قدرداني و  تشکر و تقدير خود را از آقايان شهاب ناصري‌پور و جمال جعفري کارشناسان اداره امور دانش آموختگان دانشگاه ايلام به جهت اهتمام در انجام امور مربوط به تأييد مدارک تحصيلي دانش آموختگان دانشگاه ايلام، که با صبر و حوصله وظايف محوله را انجام داده‌اند، بعمل آورد.