تقدیر مدیرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت عتف از رئیس اداره دانش آموختگان دانشگاه ایلام

دکتر انگجي مديرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجويان وزارت عتف با ارسال لوحي از زحمات از رئيس اداره دانش آموختگان دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر سيد عبدالحميد انگجي مديرکل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوحي مراتب قدرداني و تشکر و تقدير خود را از آقاي عليرضا فاضلي رئيس اداره امور دانش آموختگان دانشگاه ايلام به جهت اهتمام در انجام امور مربوط به تأييد مدارک تحصيلي دانش آموختگان دانشگاه ايلام و نيز تأييد مدارک تحصيلي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي و غيرانتفاعي استان ايلام، که با صبر و حوصله وظايف محوله را انجام داده است، بعمل آورد.

بنا به اين گزارش: در طول دو سال گذشته، براي بيش از 8000 نفر از دانش آموختگان موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي استان ايلام، کد فارغ‌التحصيلي از سوي اداره دانش آموختگان دانشگاه ايلام صادر شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: سال گذشته نيز، دکتر نوزري مديرکل امور دانشجويان داخل وزارت عتف با ارسال لوحي از حسن همکاري و تلاش‌هاي آقاي فاضلي تقدير بعمل آورد.