نشست هم‌اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و مدیرکل پزشک قانونی ایلام برگزار گردید

نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل پزشک قانوني ايلام برگزار گرديد

در راستاي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه و تهيه مقدمات تفاهم‌نامه همکاري مشترک  مابين دانشگاه ايلام و اداره کل پزشک قانوني ايلام، نشست هم‌انديشي دکتر علي‌اکبري و دکتر عليزاده برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست  هم‌انديشي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و دکتر عليزاده مديرکل پزشک قانوني ايلام با حضور دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري، دکتر بياتي رئيس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر بختياري مدير پژوهش و دکتر اکبري رئيس واحد آزمايشگاه پزشک قانوني،  صبح ديروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با استقبال از توسعه همکاري‌هاي علمي و آموزشي مابين دانشگاه و  اداره کل پزشک قانوني ايلام، اظهار داشت: راهبرد دانشگاه ايلام در چند سال اخير توسعه ارتباط با جامعه بوده، براي اينکه ما باور داريم دانشگاه بايد در متن جامعه باشد و ايده بگيرد و براي حل مشکلات و معضلات موجود راهکار دهد.

رئيس دانشگاه افزود: در اين راستا  خوشبختانه اقدامات ماندگاري همچون: انجام بيش از 228 طرح کاربردي استاني، ايجاد 19 هسته پژوهشي در حوزه مسايل استان، انعقاد 35 تفاهم‌نامه همکاري در سه سطح استاني، ملي و بين‌المللي با سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها، تخصيص 20 درصد از اعتبارات پژوهشي به مسايل کليدي استان (حوزه آب، ريزگردها، آسيب هاي اجتماعي بخصوص خودکشي و ....)،   همکاري در تدوين سند آمايش سرزمين استان، تدوين سند اشتغال استان، تدوين سند اکوسيستم نوآوري استان، همکاري بيش از 25 نفر از اعضاي هيات علمي در شوراهاي تخصصي استان، تدوين سند ارتقاء جايگاه زنان در استان، مطالعات خاکشناسي استان، مطالعات روش‌هاي نوين آبياري استان، تدوين سند جامع گردشگري استان، طرح پژوهشي ارزيابي کارايي استفاده از مالچ در تثبيت ماسه‌هاي روان و ارائه طرح بنيادي تبيين عوامل موثر در خودکشي به منظور ارائه يک تئوري بومي شده، در چند سال اخير انجام گرفته است.

دکتر علي‌اکبري، اضافه کرد: همچنين برگزاري دومين همايش بين‌المللي گرد و غبار، همايش ملي زيست جهان پسا کرونا و کنفرانس بين‌المللي پيامدهاي جهاني کرونا در همين راستا بوده است.

رئيس دانشگاه با اشاره به ظرفيت‌هاي موجود در دانشگاه ايلام براي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه، گفت: آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام بعنواني يکي از 10 آزمايشگاه برتر کشور، گروه‌هاي آموزشي حقوق و علوم اجتماعي و اساتيد و دانشجويان دوره‌هاي تحصيلات تکميلي ظرفيت خوبي براي توسعه روابط دوجانبه مي‌باشند.

در ادامه اين نشست، دکتر عليزاده مديرکل پزشک قانوني ايلام با بيان اينکه دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه يکي از مديران توانمند و خوشنام استان است و از طرفي دانشگاه ايلام هم داراي ظرفيت‌هاي مناسب علمي و آموزشي مي‌باشد، اظهار کرد: نظرات پزشک قانوني بايد بر اساس  پروسه علمي و  متقن، صحيح و مستند باشد و بدين لحاظ پزشک قانوني ايلام تمايل دارد از امکانات و ظرفيت‌هاي خوب دانشگاه ايلام همچون آزمايشگاه مرکزي استفاده نمايد.

مديرکل پزشک قانوني ايلام يادآور شد: يکي از راهبردهاي قوه قضائيه، استفاده از توان نخبگان است، که اداره کل پزشک قانوني خود را موظف به ادامه اين رويکرد مي‌داند و لذا پتانسيل انساني دانشگاه ايلام بعنوان يک مجموعه نخبگاني شايسته، بهترين گزينه در اجراي اين رويکرد مي‌باشد.

دکتر عليزاده با ابراز خرسندي از تهيه مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه همکاري مشترک مابين دانشگاه ايلام و اداره کل پزشک قانوني، يادآور شد: اهتمام ما بر اين است که با بازديد از آزمايشگاه‌هاي دانشگاه ايلام و ادامه بحث و رايزني، زمينه انعقاد تفاهم‌نامه همکاري مشترک فراهم گردد، تا سطح همکاري‌هاي دوجانبه تا بالاترين سطح ممکن ارتقاء يابد.