مهلت ثبت وام‌های دانشجویی در نیمسال جاری تمدید گردید

دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي دانشگاه، عنوان کرد: مهلت ثبت وام‌­هاي دانشجويي در نيمسال جاري تا تاريخ 1400/03/25  تمديد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر مجيد ميراب بالو مدير امور دانشجويي دانشگاه، در خصوص اعلام جدول زمان­بندي ثبت وام‌­هاي دانشجويي در نيم­سال دوم سال­ تحصيلي 1400-1399 بيان کرد: با در نظر گرفتن دستورالعمل­‌هاي ستاد ملي مقابله با کرونا در خصوص تعطيلي آموزش حضوري دانشگاه‌­ها و عدم حضور دانشجويان و همچنين حضور حداقلي همکاران دانشگاهي در محل کار در شرايط ناشي از تشديد شيوع بيماري کرونا و نيز در راستاي حمايت بيشتر از دانشجويان و بهره‌­مندي حداکثري آنان از حمايت‌­هاي صندوق رفاه دانشجويان، مهلت ثبت وام­هاي دانشجويي تا تاريخ 1400/03/25 تمديد گرديد و امکان تمديد مهلت مذکور وجود ندارد.

مدير امور دانشجويي دانشگاه اظهار داشتند که با توجه به شيوع بيماري کرونا و ادامه آن، همکاران ما در اداره رفاه دانشجويان به طور شبانه‌روزي پاسخگوي دانشجويان بوده و دانشجويان گرامي علاوه بر تماس‌هاي تلفني با اين اداره، از طريق فضاي مجازي نيز با کارشناسان ما در ارتباط بوده اند. به همين منظور، تمامي اطلاعات مورد نياز از طريق فضاهاي مجازي نيز ارسال شده است. لازم به ذکر است دانشجويان عزيز مي‌توانند به سايت معاونت دانشجويي به آدرس (https://www.ilam.ac.ir/dep/std) مراجعه نموده و تمامي فرم‌ها و اطلاعات مورد نياز را بازديد نمايند.

دکتر ميراب ‌بالو با اعلام اينکه هفت نوع وام در نيمسال جاري به دانشجويان دانشگاه ايلام در حال پرداخت است، بيان داشت: تا پايان هفته گذشته، در مجموع 711 مورد وام تحصيلي به مبلغ 17،912،000،000 ريال در سامانه صندوق رفاه دانشجويان شامل: 424 مورد وام تحصيلي به مبلغ 6،555،000،000 ريال، 110 مورد وام شهريه شبانه به مبلغ 1،840،000،000 ريال، 102 مورد وام ضروري روزانه به مبلغ 4،930،000،000 ريال، چهار مورد وام وديعه مسکن به مبلغ 600،000،000 ريال، هفت مورد وام دکتري (بانک توسعه) به مبلغ 147،000،000 ريال، و 64 مورد وام دکتري (ويژه صندوق) به مبلغ 3،840،000،000 ريال ثبت شده است که پرداخت آنها در دستور کار قرار دارد و به زودي به حساب دانشجويان واريز خواهد شد.

مدير امور دانشجويي دانشگاه همچنين از پرداخت مازاد هزينه تحصيل دانشجويان شهريه پرداز تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي کشور به صورت وام در سال جاري از سوي صندوق رفاه دانشجويان خبر دادند، که کارشناسان اداره رفاه در حال ثبت آنها بر اساس مستندات موجود مي‌باشند.