زمان و نحوه برگزاری آزمون نیمه متمرکز (مصاحبه) دوره‌های دکتری تخصصی سال 1400 دانشگاه ایلام

ضمن آرزوي موفقيت و سلامتي، به اطلاع کليه داوطلبان محترم آزمون نيمه متمرکز دکتري سال 1400 مي‌رساند با توجه به شرايط خاص به وجود آمده به دليل شيوع بيماري کرونا، جلسه (آزمون شفاهي) مصاحبه کليه رشته /گرايش‌هاي اين دانشگاه ايلام به صورت غيرحضوري (مجازي) از تاريخ 1400/03/15لغايت 1400/04/15 از طريق سامانه آموزش الکترونيک دانشگاه (lms) برگزار خواهد شد.
برنامه دقيق مصاحبه، مدارک لازم، مراحل مختلف مصاحبه، زمانبندي، نرم افزار مورد نياز و نحوه برگزاري جلسه مصاحبه هر رشته/ گرايش، از طريق اطلاعيه‌هاي بعدي در ‌وبگاه دانشگاه به آدرس https://ilam.ac.ir منتشر خواهد شد. ضروري است داوطلبان محترم با مراجعه به اطلاعيه‌هاي مربوطه  از زمان، ساعت و نرم افزار برگزاري جلسه مصاحبه اطلاع حاصل نمايند.
دانشگاه مسئوليتي براي اطلاع رساني ثبت نام و برگزاري جلسه آزمون شفاهي(مصاحبه) از طرق ديگر ندارد و عدم ثبت نام و حضور مجازي داوطلب در روز برگزاري جلسه آزمون مصاحبه به منزله انصراف وي از درخواست پذيرش خواهد بود و امکان برگزاري مجدد جلسه مقدور نخواهد بود.

معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام