دانشجوی دانشگاه ایلام در حوزه مهندسی کشاورزی بیست و پنجمین المپیاد علمی دانشجویی رتیه هفت را کسب کرد

مهندس مهدي محمودي دانشجوي فارغ‌التحصيل دانشگاه ايلام، رتبه هفت حوزه مهندسي کشاورزي (زراعت و اصلاح نباتات) بيست و پنجمين المپياد علمي دانشجويي سال  1399 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي،  آقاي مهندس مهدي محمودي فارغ‌التحصيل کارشناسي رشته مهندس زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه ايلام، در بيست و پنجمين المپياد علمي دانشجويي سال 1399 که در 22 حوزه تخصصي در اسفند ماه همين سال برگزار گرديد، موفق به کسب رتبه هفت مهندسي کشاورزي (زراعت و اصلاح نباتات) در سطح کشور گرديد.

بنا به اين گزارش: داوطلبان رشته‌هاي مهندسي کامپيوتر، مجموعه علوم جغرافيايي، علوم اقتصادي، مجموعه زيست شناسي سلولي و مولکولي، مجموعه الهيات و معارف اسلامي - علوم قرآني، مجموعه مهندسي عمران، زبان و ادبيات فارسي، مجموعه علوم تربيتي، مجموعه حقوق، مجموعه روانشناسي، علوم زمين، شيمي، مجموعه فيزيک، آمار، زيست شناسي گياهي، زيست شناسي جانوري، مجموعه مهندسي برق، مجموعه مهندسي شيمي، مهندسي صنايع، مجموعه مهندسي مکانيک، مجموعه مهندسي مواد و متالورژي، مجموعه رياضي، مجموعه زراعت و اصلاح نباتات و طراحي صنعتي، در اين المپياد با يکديگر  به رقابت پرداختند.

يادآور مي‌شود: مهندس مهدي محمودي از دانشجويان نخبه و فرهيخته دانشگاه ايلام است، که در آزمون کارشناسي ارشد وزارت علوم در سال 1399 موفق به کسب رتبه دوم رشته ژنتيک بهنژادي و همچنين کسب رتبه چهارم رشته فيزيولوژي و چهارم اکولوژي آزمون کارشناسي  ارشد وزارت بهداشت گرديد.