انتصاب دکتر پیمان صالحی به سمت سرپرست دانشکده ادبیات و علوم انسانی

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، دکتر پيمان صالحي دانشيار گروه ادبيات عرب از تاريخ 1400/09/22 به سمت سرپرست دانشکده ادبيات و علوم انساني منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر پيمان صالحي يک دوره مدير گروه آموزشي ادبيات عرب را عهده‌دار بوده و داراي 100 عنوان مقاله علمي (علمي – پژوهشي و ارائه شده در همايش‌هاي ملي و بين‌المللي)  و چندين کتاب است.

بنا به اين گزارش: تلاش براي اجراي برنامه‌هاي راهبردي سرپرست محترم دانشگاه، ساماندهي و ارتقاي کيفيت آموزش، کسب رضايتمندي اساتيد، کارکنان و دانشجويان، برگزاري نشست‌هاي علمي در خصوص رسالت اجتماعي دانشگاه و مشکلات و معضلات استان ايلام، برگزاري نشست تخصصي در زمينه اقتصاد مقاومتي، ارتقاء همکاري با انجمن‌هاي علمي دانشجويي، تلاش براي اخذ مجوز مجلات علمي و پژوهشي، تأمين تجهيزات جديد، افزايش پذيرش دانشجويان خارجي، برگزاري دوره‌هاي کوتاه مدت آموزشي و تعامل با دانشکده‌هاي ادبيات و علوم انساني دانشگاه‌هاي مختلف کشور از جمله برنامه‌هاي دکتر صالحي است.