انتصاب سه مدیر دانشگاه ایلام از بین بانوان توانمند

با حکم دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، سرپرستان «مديريت تحصيلات تکميلي»، «مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري» و «مدير گروه آموزشي علوم آزمايشگاهي و درمانگاهي» منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومي، طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، خانم دکتر طاهره افشار عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني به سمت «سرپرست مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه»، خانم فاطمه سياوشي از کارکنان باسابقه دانشگاه به سمت سرپرست «مديريت برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه» و خانم دکتر شهناز يوسفي‌زاده به سمت «مديرگروه آموزشي علوم آزمايشگاهي و درمانگاهي» منصوب شدند.

دکتر طاهره افشار

خانم فاطمه سياوشي

خانم دکتر شهناز يوسفي‌زاده

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي اين عزيزان در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه، آرزوي موفقيت دارد.