آزمون دکتری 1401 با حضور 2264 داوطلب در استان ایلام برگزار می‌گردد

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و نماينده تام‌الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام، گفت: آزمون ورودي مقطع دکتري نيمه متمرکز سال 1401در سراسر کشور صبح روز جمعه 6 اسفندماه،  با حضور 2264 نفر متقاضي و در 5 حوزه فرعي، در استان ايلام برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام،  دکتر کريم کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و نماينده تام‌الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام، با بيان اين خبر، اظهار داشت: بخشي از  آزمون ورودي مقطع دکتري نيمه متمرکز سال 1401، با حضور 1515 نفر، شامل: 700 داوطلب زن و 815 داوطلب مرد در دانشگاه ايلام و در محل دانشکده‌هاي ادبيات و علوم انساني، فني و مهندسي و کشاورزي برگزار خواهد شد.

دکتر کوخايي زاده، در زمينه برگزاري آزمون در ديگر حوزه‌هاي استان، اظهار داشت: بخش ديگري از اين آزمون در دانشگاه پيام نور استان با حضور 550 داوطلب مرد و بخش ديگر در موسسه غيرانتفاعي باختر با حضور 199 داوطلب زن برگزار مي‌گردد

دکتر کوخايي زاده، افزود: فرآيند آزمون از ساعت 6:30 صبح روز جمعه مورخ  1400/12/06 آغاز مي‌گردد و درب حوزه‌هاي امتحاني رأس ساعت 7:30 بسته خواهد شد.

نماينده تام‌الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام، يادآور شد: توصيه مي شود داوطلبان مسير تردد خود را روز قبل از آزمون شناسايي نمايند و زمان ورود خود را به حوزه‌هاي امتحاني به دقايق پاياني موکول که تجمع ايجاد نشود. همچنين داوطلبان، از آوردن وسايل اضافي مانند کيف دستي، ساک ورزشي، کتاب و هرگونه يادداشت، ماشين حساب، تلفن همراه حتي به صورت خاموش، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند و .... به جلسه امتحاني اکيداً خودداري کنند.

معاون آمورش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، خاطرنشان کرد: چنانچه متقاضي در رابطه با عکس، جنسيت، نوع معلوليت (نابينا ، ناشنوا و ... جسمي حرکتي) و يا زبان خارجي مندرج در کارت شرکت در آزمون خود مغايرتي مشاهده نمود، لازم است، در يکي از روزهاي چهارشنبه 12/4 و يا پنجشنبه 12/5 از ساعت 8:30 لغايت 12 ظهر و از ساعت 14 لغايت 17 بعد از ظهر، به باجه رفع نقص سازمان سنجش مستقر در سازمان مرکزي دانشگاه ايلام مراجعه نمايند.

دکتر کوخايي زاده، در پايان تصريح کرد: همراه داشتن ماسک سه لايه معمولي (بدون فيلتر) و استفاده صحيح از آن از ابتداي آزمون تا پايان برگزاري و خروج از حوزه امتحاني الزامي است.