مجموعه شعر دانشجوی دانشگاه ایلام نامزد نهایی بخش شعر سپید جشنواره بین المللی فجر شد

مجموعه شعر "شبيه نخستين انسان" نوشته حسين سقايي دانشجوي کارشناسي ارشد رشته اقتصاد نظري دانشگاه ايلام، نامزد نهايي بخش شعر سپيد جشنواره بين المللي فجر شد.

به گزارش روابط عمومي، شبيه نخستين انسان" عنوان مجموعه شعر سپيد آقاي «حسين سقايي» شاعر جوان ايلامي و دانشجوي کارشناسي ارشد رشته اقتصاد نظري دانشگاه ايلام است، که توسط انتشارات ايجاز منتشر شده است.

اين مجموعه، که نخستين تجربه شاعر به صورت انتشار در قالب کتاب است، از 30 قطعه شعر آزاد در مضامين مختلف تشکيل شده است.

شاعر جوان در اين مجموعه به واکاوي ذهنيات و دنياي انسان پرداخته و تلاش داشته از زاويه‌اي تازه و در قالب شعر سپيد، نگاهي نو به دنياي انسان معاصر و انديشه‌هايش بيندازد.

شايان ذکر است اختتاميه اين دوره از جشنواره بين‌المللي شعر فجر چهارشنبه (چهارم اسفند ماه 1400) با حضور مقامات کشوري و چهره‌هاي مطرح فرهنگي در تالار وحدت برگزار شد‌.