انتصاب دکتر سید حسین حسینی به سمت سرپرست دانشکده فنی و مهندسی

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، دکتر سيد حسين حسيني استاد تمام گروه آموزشي مهندسي شيمي به سمت سرپرست دانشکده فني و مهندسي منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين حکم آمده است:

به استناد بند «ب» مادة «5» آئين‌نامه جامع مديريت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري و به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان  «سرپرست دانشکده فني و مهندسي» منصوب مي‌شويد. انتظار مي‌رود، که تمامي توان خود را در ساماندهي و ارتقاي کيفيت آموزش و پژوهش دانشکده با نظارت مستمر در اين خصوص و تلاش در کسب رضايتمندي اساتيد، ياوران علمي و دانشجويان  به‌کار گيريد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي دکتر حسيني در پيشبرد اهداف عالي دانشگاه، آرزوي موفقيت دارد.