تفاهم‌نامه بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد سال 1400 با دانشکده‌ها منعقد شد

خانم سياوشي مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه ايلام، عنوان کرد: با هدف دستيابي به شاخص‌هاي بودجه‌ريزي مبتني بر عملکرد و فرآيند مرتبط ساختن هزينه‌ها، تفاهم‌نامه بودجه‌ريزي مبتني بر عملکرد سال 1400 با دانشکده‌ها منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي، خانم سياوشي با بيان اين خبر، اظهار داشت: اين تفاهم‌نامه به استناد جزء (1) بند (ج) تبصره 19 قانون بودجه سال 1400 کل کشور و با هدف ارزيابي عملکرد، ارزيابي کارايي و اثر بخشي، ايجاد پيوند ميان شاخص‌هاي عملکردي، تخصيص منابع محدود به نيازهاي نامحدود، سنجش کيفيت فرآيندها و فعاليت‌هاي دانشکده‌ها بر اساس بودجه ابلاغي سال 1400 منعقد گرديد.

مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه، افزود:در اين تفاهم‌نامه  تلاش شده است، با تکيه بر سياست‌هاي ابلاغي وزارت علوم، اهداف و استراتژي‌هاي برنامه راهبردي پنجساله دانشگاه (1400-1396)، برنامه عملياتي سالانه و مجموع شاخص‌هاي آموزشي و پژوهشي هر دانشکده، نسبت به محاسبه دقيق سهم هر دانشکده از اعتبارات ياد شده اقدام گردد.

خانم سياوشي در پايان از حمايت‌هاي سرپرست محترم دانشگاه، معاون محترم پشتيباني و منابع انساني، و همکاري صميمانه رؤساي محترم دانشکده‌ها، مديريت محترم امور اداري و پشتيباني، مديريت محترم دفتر نظارت و ارزيابي و همچنين کارکنان محترم مديريت برنامه و بودجه دانشگاه در راستاي تهيه، تنظيم و تدوين اين امر مهم تشکر و قدرداني نمود.