بیانیه روابط عمومی دانشگاه ایلام در محکومیت جنایت اعدام جوانان شیعه توسط رژیم سعودی

«بسمه تعالي»

«وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ» (شعراء -227)

در روزهاي جشن و سرور ماه مبارک شعبان، رژيم طاغوتي سعودي ناجوانمردانه 41 تن از جوانان شيعه قطيف و احساء عربستان را به شهادت رساند. آنان که براي مهار قدرت مقاومت و تشيع دست به اين جنايت زده‌اند، بدانند که در تحليل و محاسبه خود دچار اشتباه راهبردي هستند، چون تاريخ ثابت کرده از صدر اسلام تاکنون، رشد تشيع به واسطه مظلوميت و خون شهدا به دست آمده است و آه اين شهداي مظلوم و خانواده‌هايشان دامن آل سعود را خواهد گرفت و آنان را رسواي تاريخ خواهد کرد. آه از اسماي الهي است و يقين مي‌دانيم، که آه اين مظلومان، کاخ ظالمان سلفي، کج‌انديش و غرق در ثروت سعودي را نابود ميکند، ان شاالله.

ضمن انزجار از اين عمل ددمنشانه، ضد انساني و اسلامي رژيم طاغوتي سعودي، شهادت اين جوانان مظلوم را خدمت تمامي مسلمانان و آزاديخواهان تسليت و تعزيت عرض مي‌نماييم.

روابط عمومي دانشگاه ايلام