انتصابات جدید در دانشگاه ایلام

سرپرست دانشگاه ايلام طي احکامي جداگانه‌اي، مشاور رئيس و سرپرست حوزه رياست، معاون دفتر رياست و امور هيأت‌هاي امناء و مميزه، رئيس دبيرخانه هيأت اجرايي جذب اعضاء هيأت علمي و سرپرست اداره روابط عمومي را منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومي، طي احکام جداگانه‌اي از سوي دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، دکتر مهدي رشنوادي عضو هيأت علمي دانشکده پيرادامپزشکي به سمت «مشاور رئيس و سرپرست حوزه رياست»، دکتر يونس عباسي طيولا به سمت «معاون دفتر رياست و امور هيأت‌هاي امناء و مميزه دانشگاه»، آقاي فرج‌اله شاکيان  به سمت «رئيس دبيرخانه هيأت اجرايي جذب اعضاء هيأت علمي دانشگاه» و دکتر آيت قبادي به سمت «سرپرست اداره روابط عمومي» منصوب شدند.

دکتر مهدي رشنوادي

دکتر يونس عباسي طويلا

آقاي فرج‌اله شاکيان

دکتر آيت قبادي

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي اين عزيزان آرزوي موفقيت دارد.