خبرنگار ایلامی، مجموعه‌ای 100 جلدی کتاب را به کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام اهدا کرد

آقاي مجيد کيان، عضو جهاد دانشگاهي ايلام و سردبير خبرگزاري دانشجويان مرکز ايلام (ايسنا)، مجموعه‌اي 100 جلدي کتاب در حوزه تاريخ را به به کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومي، آقاي کيان دانش آموخته رشته تاريخ با بيان اينکه رشته تاريخ مدت کوتاهي است در دانشگاه ايلام راه‌اندازي شده است، لذا اميدوارم اين مجموعه کتاب؛ که  مربوط دوره‌هاي مختلف تاريخ ايران، تاريخ اسلام و تاريخ جهان و از انتشارات مهم مخصوصاً انتشارات سمت  است، مورد استفاده دانشجويان سختکوش اين رشته و رشته‌هاي مرتبط قرار گيرد.

سردبير خبرگزاري دانشجويان مرکز ايلام (ايسنا)، تأکيد کرد: اهداي کتاب‌هاي درسي دوره دانشجويي به کتابخانه‌ها، مخصوصا کتابخانه‌هاي دانشگاهي راهي مؤثر براي غني‌تر کردن کتابخانه‌ها و بهره‌مندي دانشجويان از اين منابع و نگهداري بهتر اين کتب است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام با تقدير و تشکر از اين اقدام ارزشمند آقاي مجيد کيان و همچنين همکاري صميمانه ايشان در نشر اخبار دانشگاه در خبرگزاري ايسنا در طول ساليان متمادي، سلامتي و موفقيت اين خبرنگار شريف را از درگاه خداوند متعال خواهان است.