فراخوان پذیرش استعداد درخشان دانشگاه ایلام در مقطع کارشناسی ارشد

دانشگاه ايلام در راستاي اجراي سياست‌هاي هدايت و حمايت از دانشجويان برتر و ارائه تسهيلات به آنان براي ورود به دوره كارشناسي ارشد  مطابق با آيين نامه  پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان  در دوره تحصيلي کارشناسي ارشد (آيين نامه شماره 11/301041 مورخ 98/11/06 وزارت علوم ،تحقيقات و فناوري) در تمامي رشته/گرايش هاي  مقطع کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام که در سال تحصيلي 1401-1400 داراي سهميه پذيرش از طريق کنکور سراسري هستند، از ميان دانشجويان و فارغ التحصيلان ممتاز مقطع کارشناسي پيوسته، بر اساس شيوه نامه اجرايي دانشگاه دانشجو مي پذيرد.

شرايط اوليه پذيرش بدون آزمون مقطع کارشناسي ارشد سال تحصيلي 1402-1401:

1- دانشجويان دوره کارشناسي پيوسته که پس از شش نيمسال تحصيلي با گذراندن حداقل سه چهارم کل واحدهاي درسي به لحاظ ميانگين کل جزء پانزده درصد برتر دانشجويان هم رشته و هم ورودي خود باشند.

2- دانشجو حداکثر در هشت نيمسال تحصيلي (تا شهريور 1401) دانش آموخته شود.

3- پذيرش براي سال تحصيلي بلافاصله پس از دانش آموختگي و صرفا براي يک بار امکان پذير است.

4- چنانچه ظرفيت پانزده درصد برتر رشته اي تکميل نشد، دانشگاه مجاز به جايگزيني صرفا ده درصد بعدي دانشجويان دانشگاه ايلام با اولويت رتبه متقاضيان مي باشد.

5- برگزيدگان رتبه هاي اول تا پانزدهم المپيادهاي علمي- دانشجويي براي ورود به همان رشته يا رشته هاي مرتبط به تشخيص شوراي عالي برنامه ريزي آموزشي وزارت با ارايه معرفي نامه از دبيرخانه المپياد شرايط پذيرش را دارند.

6- مدارک آن دسته از دانشجويان که در طول شش نيمسال تحصيلي موفق به فارغ التحصيلي شده و به لحاظ ميانگين کل در مقايسه با ميانگين تا ترم ششم دانشجويان هم رشته و غير هم ورودي خود جزو پانزده درصد برتر باشد، جهت پذيرش بدون آزمون مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

7- دانش آموختگان دوره هاي کارشناسي ناپيوسته، مجازي، فراگير پيام نور، پذيرفته شدگان آزمون اختصاصي (داخلي)، پذيرفته شدگان کارشناسي با سوابق تحصيلي و دارندگان مدرک حوزوي معادل کارشناسي نمي توانند در اين فراخوان شرکت نمايند.

مدارک لازم  و نحوه ثبت نام:

جهت ثبت نام و مشاهده ي مدارک لازم به آدرس https://lms.ilam.ac.ir/crm مراجعه نماييد.