اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی پیوسته زیست فناوری در دانشگاه ایلام

دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه، عنوان کرد: با موافقت شوراي گسترش آموزش عالي وزارت عتف، مجوز قطعي رشته کارشناسي پيوسته زيست فناوري اخذ گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر کريم کوخايي زاده  معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام با بيان اين خبر، اظهار داشت: مجوز اين رشته قبلا بصورت يک بار پذيرش صادر شده بود، و در مقطعي اختصاص دانشجو در اين رشته از جانب سازمان سنجش به دانشگاه متوقف شده بود، اما بعد از پي‌گيري‌هاي مستمر در نهايت در تاريخ 1400/10/13 مجوز قطعي آن از طرف شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم صادر گرديد.

دکتر کوخايي زاده با بيان اينکه رشته زيست فناوري يکي از علوم نوين در ايران و جهان است، گفت: اين علم ترکيبي از زيست شناسي و تکنولوژي است و دامنه تاثير آن از عرصه علوم  پزشکي تا کاربردهاي صنعتي و کشاورزي گسترده مي‌باشد.