حضور معاون دانشجویی دانشگاه ایلام و هیأت همراه در منزل پدر شادروان عاطفه محمدی

حضور معاون دانشجويي دانشگاه ايلام و هيأت همراه در منزل پدر شادروان عاطفه محمدي

در پي درگذشت خانم عاطفه محمدي دانشجوي کارشناسي ارشد مکانيزاسيون کشاورزي دانشگاه ايلام،  دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه و هيأت همراه عصر ديروز در منزل پدر آن مرحومه در آبدانان حضور يافتند و با ايشان ابراز همدردي کردند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه در اين ديدار با ابلاغ پيام تسليت دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، شادوران عاطفه محمدي را دانشجويي فرهيخته، نمونه و نجيب خواند، که مرگ نابهنگام و ناباورانه‌اش همه اساتيد، هم کلاسي‌ها و اعضاي دانشگاه ايلام را اندوهگين کرده است.

دکتر شکري در ادامه از درگاه خداوند متعال براي آن مرحومه رحمت واسه الهي و براي بازماندگان صبر و شکيبايي مسئلت نمود.

بنا به اين گزارش: در اين ديدار دکتر سلاورزي زاده مدير دفتر نظارت و ارزيابي دانشگاه، دکتر عليزاده مدير امور فرهنگي، دکتر عزيز پناه مدير گروه آموزشي مکانيک و بيوسيستم، دکتر قبادي رئيس اداره روابط عمومي، آقاي کمري معاون مدير امور اداري و پشتيباني و آقاي گراوند معاون مدير امور دانشجويي حضور داشتند.

يادآور مي‌شود: خانم عاطفه محمدي دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايلام عصر روز چهارشنبه  29 دي ماه بر اثر حادثه دلخراش تصادف دعوت حق را لبيک گفت.