نشست سرپرست دانشگاه ایلام و اعضای شورای صنفی کارکنان برگزار گردید

نشست سرپرست دانشگاه ايلام و اعضاي شوراي صنفي کارکنان برگزار گرديد

اولين نشست دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام و اعضاي شوراي صنفي کارکنان در فضايي صميمانه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه با ابراز خرسندي از برگزاري انتخابات شوراي صنفي کارکنان و تشکر و قدرداني از زحمات رئيس و اعضاي شورا، توسعه دانشگاه را منوط به همراهي، همدلي و همکاري همه اعضاي دانشگاه دانستند و تأکيد کردند از تمام ظرفيت‌ها براي توسعه رفاهيات کارکنان استفاده خواهد کرد.

در ادامه  آقاي حسين جعفري رئيس شوراي صنفي گزارشي از روند  تشکيل شوراي صنفي ارائه داد و سپس اعضاي شوراي به بيان پيشنهادات، مشکلات، نظرات و مطالبات کارکنان پرداختند، که اهم مسائل حول محورهايي، شامل: واگذاري زمين به کارکنان، اختصاص 6 واحد مسکوني کوي اساتيد به کارکنان، پرداخت بيمه اضافه کار و بيمه 50 درصد افزايش هيأت امناء،  استفاده فرزندان کارکنان از امکانات و فضاهاي ورزشي دانشگاه،  عضويت يکي از اعضاي هيئت رئيسه شوراي صنفي در ستاد رفاهي دانشگاه؛ که در حال حاضر از کارمندان مديران محترم امور اداري و مالي عضو هستند، تبديل وضعيت استخدامي چهار نفر از همکاران شاغل که در سال‌هاي 89-88 از طريق فراخوان استخدام شده‌اند، پاداش پايان سال، استفاده از زائر سراهاي مشهد مقدس از طريق انعقاد تفاهم نامه، اعاده امکان استفاده کارکنان داراي مدرک دکتري به عنوان مجري طرح‌هاي پژوهشي، تسهيلات کلان بانکي، طرح‌هاي پژوهشي  بحث استخدام و تبديل وضعيت ايثارگراني که سابقه جبهه زير 6 ماه دارند مطرح گرديد.

بنا به اين گزارش: دکتر علي‌محمدي تمامي پيشنهادات و نظرات اعضاي شوراي صنفي را ياداشت و به صورت تفصيلي پاسخ‌هاي لازم را ارائه کردند.

اين گزارش مي‌افزايد: انتخابات اعضاي شوراي صنفي کارکنان در تاريخ 09/17/ 1400 با حضور اکثريت کارکنان برگزار گرديد و آقايان حسين جعفري، دکتر سلمان سلطاني، کامران نيازي، علي دارابي و طيب سيفي به‌ عنوان اعضاي شورا انتخاب شدند.

يادآور مي‌شود: در تاريخ 1400/09/22  رأي‌گيري داخلي اعضاي شورا برگزار گرديد و به ترتيب آقايان حسين جعفري به عنوان رئيس، کامران نيازي به عنوان نايب رئيس، علي دارابي به ‌عنوان دبير، دکتر سلمان سلطاني به عنوان بازرس و طب سيفي به عنوان منشي شورا انتخاب گرديدند.