رایزنی‌هایی گسترده‌ای برای حل مشکلات مالی و تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه ایلام انجام گرفته است

دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام، گفت: در سه ماه اخير، براي حل مشکلات مالي و تکميل پروژه‌هاي عمراني دانشگاه ايلام، رايزني‌هايي گسترده‌اي در سطح کشور و استان انجام گرفته است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي سرپرست دانشگاه ايلام در اولين جلسه شوراي دانشگاه که با حضور تمامي اعضاء برگزار گرديد، با بيان اينکه در سه ماه اخير  رايزني‌هاي گسترده‌اي در سطح کشور و استان براي توسعه دانشگاه انجام گرفته است، اظهار داشت: در اين مدت با مقامات دولتي و نيز خيرين رايزني‌هايي گسترده‌اي براي حل مشکلات مالي دانشگاه و تکميل پروژه‌هاي عمراني آن انجام گرفته است، که ان شاء الله نتايج آن در آينده معلوم خواهد شد.

دکتر علي‌محمدي، افزود: راه‌اندازي خوابگاه متأهلين، تکميل  احداث دانشکده علوم پايه و ملي کردن پروژه احداث توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني  در دست اقدام است.

سرپرست دانشگاه ايلام با بيان اينکه در جريان سفر رئيس محترم جمهور به استان ايلام در مهرماه سال جاري و در دوره مديريت سابق، هيچ پروژه‌اي در خصوص دانشگاه ايلام در قالب مصوبات سفر نيامده، گفت: رايزني‌هايي در اين باره انجام شده تا برخي پروژه‌هاي پيشنهادي در مصوبات سفر قرار گيرد.

سرپرست دانشگاه ايلام با اشاره به چند نشست خود با مسئولان ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) در استان ايلام، بيان داشت: در اين نشست‌ها راه‌هاي برقراري همکاري‌هاي دوجانبه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد در اين خصوص تفاهمنامه و قراردادي فيمابين بسته شود.

سرپرست دانشگاه ايلام در ادامه به موضوع حضوري شدن دانشگاه‌ها در نيمسال دوم سال تحصيلي 1401-1400 اشاره کرد و بيان داشت: مجازي شدن آموزش در دو سال اخير بواسطه پديده کوويد 19 باعث شکل‌گيري مشکلات متعددي براي دانشجويان شده، لذا حسب دستور رياست محترم جمهور و وزير محترم وزارت عتف، آموزش حضوري از نيمسال دوم  برقرار مي شود، که البته اين مهم نيازمند حمايت جدي دولت از دانشگاه‌ها است.

در ادامه اعضاي شورا به بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه حضوري شدن دانشگاه در نيمسال دوم سال جاري پرداختند.