انتصاب دکتر صید مهدی ویسه دانشیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس سازمان بسیج اساتید استان ایلام

با پيشنهاد سردار شاکرمي فرمانده سپاه امير المومنين (ع) استان ايلام و طي حکمي از طرف سردار سليماني جانشين فرمانده سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي در امر بسيج، دکتر صيد مهدي ويسه دانشيار دانشگاه ايلام به سمت رئيس سازمان بسيج اساتيد استان ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، رييس هيأت مديره شرکت پيشگامان کوثر، مدير گزينش، مدير حراست، مدير امور پژوهش و فناوري، مدير گروه آموزشي مديريت و معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام از جمله سوابق مديريتي دکتر ويسه مي‌باشد.

بنا به اين گزارش: دکتر صيد مهدي ويسه از يادگاران دوران دفاع مقدس مي‌باشد، که به افتخار جانبازي نيز نائل شده است.