ایستگاه سلامت ویژه بانوان در دانشگاه ایلام برگزار گردید

ايستگاه سلامت ويژه بانوان در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ايلام و با همکاري دفتر مشاور رئيس در امور بانوان و شبکه بهداشت شهرستان ايلام، ايستگاه سلامت ويژه بانوان (اعضاي هيات علمي، کارکنان و دانشجويان) در تاريخ 1400/11/05 برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين ايستگاه سلامت که به مناسب بزرگداشت هفته زن برگزار گرديد، تيمي متشکل از کارشناسان مامايي، آموزش سلامت، کارشناس تغذيه، کارشناس بهداشت و روان و پزشک عمومي، به ارائه خدماتي، شامل: غربالگري فشارخون، تعيين BMI، مشاوره، مشاوره تغذيه، خدمات پزشکي، آموزش مراقبت‌هاي فردي و توزيع بروشور و کتابچه‌هاي آموزشي براي بانوان دانشگاه پرداختند.

بنا به اين گزارش: دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه به همراه دکتر رشنوادي مشاور رئيس و مدير حوزه رياست و دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي صبح ديروز از مرکز بهداشت دانشگاه بازديد بعمل آوردند و از زحمات مدير و کارشناسان اين مرکز تقدير کردند.