پایان اسکان دانشجویان مقطع کارشناسی در سراهای دانشجویی جهت انجام دروس آزمایشگاهی

دکتر شکري معاون دانشجويي دانشگاه، عنوان کرد: در نيمسال اول سال تحصيلي 1401-1400 با رعايت کامل دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هاي بهداشتي، 250 دانشجوي کارشناسي دانشگاه که  داراي دروس آزمايشگاهي و عملي بودند، بصورت کوتاه مدت و متناوب در سراهاي دانشجويي اسکان يافتند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي نقي شکري معاون دانشجويي دانشگاه با بيان اينکه در نيمسال اول سال تحصيلي 1401-1400 و بخصوص در ماه‌هاي آذر و دي، تعداد 250 دانشجوي دوره کارشناسي دانشگاه جهت انجام فعاليت‌هاي آزمايشگاهي و پروژه‌هاي دانشجويي، در سراهاي دانشجويي اسکان يافتند، اظهار داشت: از اين تعداد، 65 دانشجوي پسر و 185 دانشجوي دختر در زمان‌هاي مختلف، با برنامه‌ريزي قبلي و با رعايت کامل دستورالعمل‌ها و پروتکل‌هاي بهداشتي، توانستند با حضور کوتاه مدت در سراهاي دانشجويي، دروس عملي خود را به اتمام برسانند.

دکتر شکري، افزود:  دانشکده‌هاي ادبيات و علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، کشاورزي و پيرادامپزشکي به ترتيب 44، 38، 21، 61 و 86 دانشجوي غيربومي را جهت اسکان به سراهاي دانشجويي در ترم جاري معرفي کردند، که حوزه معاونت دانشجويي نسبت به اسکان آنها در بازه زماني حداکثر 14 روز اقدام کرد.

معاون دانشجويي دانشگاه، يادآور شد: شرط ورود دانشجويان به سراهاي دانشجويي دانشگاه ايلام، ثبت گواهي واکسن در سامانه واکسيناسيون دانشگاه به آدرس https://ilam.ac.ir/vcr/ است، که هر 250 تن دانشجوي فوق‌الذکر کارت واکس خود را ثبت نموده بودند.

دکتر شکري، خاطرنشان کرد: دانشجويان عزيز دانشگاه ايلام بايد با ورود به سامانه واکسيناسيون دانشگاه، گواهي تزريق واکسن را ثبت نمايند، چرا که ان شاء الله پس از حضوري شدن فعاليت دانشگاه‌ها، استفاده از تمامي خدمات معاونت دانشجويي (سلف سرويس‌ها، سراهاي دانشجويي، امکانات ورزشي و تربيت بدني و مرکز  بهداشت، درمان و مشاوره) منوط به ترزيق واکسن کرونا و ثبت آن در سامانه مذکور خواهد بود.