اولین شماره فصلنامه علمی مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز منتشر شد

اولين شماره فصلنامه علمي مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز منتشر شد

اولين شماره فصلنامه علمي مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز بعد از سه ماه از اخذ مجوز، با همکاري انجمن علمي سيستم‌هاي سطوح آبگير باران ايران که يک انجمن علمي رتبه الف در سطح کشور است، منتشر گرديد.

به گزارش روابط عمومي، با توجه به عرصه‌هاي طبيعي و متنوع استان ايلام و از طرفي وقوع سيلاب‌هاي ويرانگر و همچنين پديده گرد و غبار در سال‌هاي اخير و ضرورت ايفاي نقش اجتماعي دانشگاه در حل مسائل جامعه با انجام مطالعات علمي و انتشار آنها، مجوز اين مجله با مديرمسئولي دکتر نورالدين رستمي و سردبيري دکتر حاجي کريمي  در تابستان سال جاري از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اخذ گرديد.

لينک شماره اول فصلنامه علمي مديريت جامع حوزه‌هاي آبخيز: https://www.ilam.ac.ir/file_bank/1400/371400101-1-1-1400.pdf