مشارکت دو استادیار دانشگاه ایلام در ترجمه کتاب «برهمکنش گیاه: پاسخ‌ها و رویکردهای کاهش تنش»

مشارکت دو استاديار دانشگاه ايلام در ترجمه کتاب «برهمکنش گياه: پاسخ‌ها و رويکردهاي کاهش تنش»

کتاب «برهمکنش گياه: پاسخ‌ها و رويکردهاي کاهش تنش»، با مشارکت دکتر رحيم ناصري و  دکتر محمود رستمي نيا  استادياران دانشگاه ايلام ترجمه شد.

به گزارش روابط عمومي،  کتاب «برهمکنش گياه: پاسخ‌ها و رويکردهاي کاهش تنش» به انگليسي «Plant-Environment Interactions: Responses And Approaches To Mitigate Stress» تأليف محمود محجوب عزيز و پرويز احمد با مشارکت دکتر رحيم ناصري و دکتر محمود رستمي‌نيا  استادياران دانشگاه ايلام ترجمه و از سوي انتشارات نشرآموزش کشاورزي (سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي) منتشر گرديد.

دکتر رحيم ناصري

دکتر محمود رستمي‌نيا

بنا به اين گزارش:  کتاب حاضر در مورد تغييرات فيزيولوژيکي، ارتباط گياهان و محيط پيرامون آنها و اثر تنش‌هاي محيطي از جمله خشکي، گرما و شوري خاک و نقش ريزسازواره‌هاي ريزوسفري خاک در  18 فصل و مشتمل بر 891 صفحه به چاپ رسيد.