اردوهای راهیان نور دانشجویی نقطه انسجام خانواده آموزش عالی در استان ایلام است

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام عنوان کرد: درخشش اردوهاي  راهيان نور دانشجويي استان ايلام در سطح کشور، نقطه انسجام خانواده آموزش عالي در سطح استان است.

به گزارش روابط عمومي، جلسه قرارگاه شهيد علم‌الهدي راهيان نور دانشجويي استان ايلام با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و رئيس قرارگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، آقاي شرب‌نيازي مسئول بسيج دانشجويي استان و رؤساء و مسئولان نهاد نمايندگي دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي استان صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگرار گرديد.

در اين نشست دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و رئيس قرارگاه راهيان نور علم‌الهدي استان با اشاره به پيامدهاي کروناويروس در روند فعاليت‌هاي دانشگاه‌ها، اظهار کرد: پديده کوويد 19 باعث تغيير شيوه انجام و برگزاري در برنامه‌ها و فعاليت‌هاي آموزشي، پژوهشي، اداري، دانشجويي و فرهنگي در سطح دانشگاه‌ها شد و در حالي که قبلاً براي برگزاري همايش‌هاي ملي و بين‌المللي بايد وقت زيادي گذاشته مي‌شد، اما با سازو کاري جديد همايش ملي «زيست جهان پسا کرونا» و کنفرانس بين‌المللي «پيامدهاي جهاني کرونا» در بالاترين سطح علمي و با حضور اساتيد و صاحب‌نظران جهاني و کشوري در دانشگاه ايلام بصورت برخط برگزار گرديد.

دکتر علي‌اکبري با بيان اينکه اردوهاي راهيان نور دانشجويي نقطه انسجام خانواده آموزش عالي در استان ايلام است، گفت: با همکاري، همراهي و همدلي که صورت گرفت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي استان در برگزاري اردوي راهيان نور به خوبي در سطح کشور درخشيدند و مورد تقدير مقامات عالي وزارت علوم و شوراي عالي انقلاب فرهنگي قرار گرفتند و لذا در شرايط جديد منتج از پديده کوويد 19، که امکان برگزاري اردوهاي راهيان نور بصورت حضوري وجود ندارد، بايد تلاش کنيم که ضمن حفظ جايگاه قبلي خود در سطح کشور، با برگزاري اين اردوها با سازو کار جديد و با کيفيت عالي در بستر فضاي مجازي، جايگاه بالاتري را به دست آوريم.

رئيس دانشگاه ايلام  تلاش براي تقويت فرهنگ ايثار و شهادت را از وظايف اصلي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي دانست و تأکيد کرد: در شرايط کنوني که کوويد 19؛ پاراديم‌ها را تغيير داده، دانشگاه ايلام براي برگزاري برنامه‌هاي فرهنگي و اجتماعي و بخصوص اردوهاي راهيان نور دانشجويي از همه ظرفيت‌ها استفاده خواهد کرد.

در اين نشست همچنين حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان با بيان اينکه اساس و رکن اصلي دين اسلام؛ ولايت است، اظهار داشت: رويکرد ولايت محوري در همه ابعاد زندگي بايد جاري شود تا زندگي انسان در مسير و قالب آيات الهي قرار گيرد.

حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي با تأکيد بر اينکه انسان مومن بايد مدام در جهاد في سبيل الله باشد، گفت: جهاد به معناي واقعي زماني محقق مي‌شود، که با استفاده از داشته‌هايمان، به پاسداشت شعاير دين و ايام الله ملتزم باشيم.

در ادامه حاضرين در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در پايان پوستر«جشنواره استاني دانشگاهيان تاريخ‌ساز» رونمايي شد.