آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام رتبه نهم آزمایشگاه‌های زیرمجموعه وزارت عتف را کسب کرد

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام عنوان کرد: بنا به اعلام شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي ايران، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام رتبه نهم آزمايشگاه‌هاي زيرمجموعه وزارت عتف را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر حسين مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام همزمان با روز آزمايشگاه و علوم آزمايشگاهي در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي، با بيان اين خبر اظهار داشت: در چند سال اخير با برنامه‌ريزي و حمايت‌هاي انجام شده، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام توانست استانداردهاي لازمه را کسب کرده و به پيشرفته‌ترين تجهيزات روز دنيا مجهز شود، که حاصل آن شکل گيري محيطي مناسب، ايمن و مجهز جهت ارائه خدمات با کيفيت و به موقع به متقاضيان مي‌باشد، که اين امر زمينه ارتقاء آن در سطح کشور و منطقه را فراهم نمود و در اين راستا بنا به ارزيابي شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي ايران که آخرين فهرست امتيازات و رتبه‌بندي ششمين دوره ارزيابي مراکز عضو در سال 1398را اواخر سال گذشته منتشر نمود، بر مبناي آيتم‌هاي مشتري‌مداري، فعاليت شبکه‌اي و کارکرد  انجام گرفته، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام رتبه نهم آزمايشگاه‌هاي زيرمجموعه وزارت عتف را کسب کرد.

دکتر مهديزاده افزود: همچنين در اين فهرست امتيازات و رتبه‌بندي آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام رتبه دوم آزمايشگاه‌هاي غرب کشور را کسب کرد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه يادآور شد: در سال 1396، نيز آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام  در رديف 10 آزمايشگاه برتر کشور قرار گرفت.