استادیاران جوان دانشگاه ایلام از تسهیلات ویژه جایزه دکتر کاظمی آشتیانی بهره‌مند می‌شوند

با هدف بهره‌مندي استادياران جوان دانشگاه ايلام از تسهيلات ويژه جايزه مرحوم دکتر کاظمي آشتياني، تفاهم نامه همکاري مابين دانشگاه ايلام و بنياد نخبگان استان ايلام منعقد گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاري في ما بين  دانشگاه ايلام و بنياد نخبگان استان ايلام در راستاي اجراي شيوه‌نامة حمايت از فعاليت‌هاي پژوهشي استادياران جوان (جايزة مرحوم دکتر کاظمي آشتياني) با حضور دکتر علي‌اکبري رييس دانشگاه ايلام، خانم دکتر مژگان صالحي پور رييس بنياد نخبگان استان، دکتر رستمي مدير امور پژوهش و فناوري دانشگاه و خانم دکتر طاهره خزلي عضو هيات علمي دانشکده علوم پايه و دکتر حمزه صالحي‌پور عضو هيات علمي دانشکده فني و مهندسي بعنوان برگزيدگان جايزه مرحوم کاظمي آشتياني در سال 1399، صبح روز سه‌شنبه مورخ 26 اسفندماه در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

‌در اين نشست دکتر علي‌اکبري رييس دانشگاه ايلام با تقدير از خدمات بنياد نخبگان استان و زحمات خانم دکتر صالحي‌پور، اظهار داشت:  بنياد نخبگان استان ايلام در چند سال اخير توانسته است با برنامه‌ريزي درست و اطلاع‌رساني مناسب و در قالب طر‌ح‌هايي همچون: جايزه شهيد احمدي روشن، جايزة دکتر کاظمي آشتياني و استعدادهاي تحصيلي در راستاي  توانمندسازي پژوهشگران، فناوران و مخترعان  در استان ايلام گام بردارد.

دکتر علي‌اکبري با ابراز خرسندي از حضور دو تن از اعضاي هيات علمي جوان دانشگاه ايلام (خانم دکتر خزلي  و دکتر صالي‌پور) در بين برندگان جايزه ملي دکتر کاظمي آشتياني، گفت: يکي از اهداف اصلي در جذب اعضاي هيأت علمي در دانشگاه ايلام، جذب  نخبگان جوان بود که خوشبختانه با اهتمام خاصي که صورت گرفت محقق شد و حضور دو تن از اعضاي هيأت علمي جوان دانشگاه، که در دو سال اخير استخدام شده‌اند در بين برندگان جايزه ملي دکتر کاظمي آشتياني در سال جاري، گواهي بر اين مدعاست.

رئيس دانشگاه ايلام اطلاع‌رساني  مناسب، بموقع و دقيق را يکي از لوازم جذب نخبگان توسط بنياد ملي نخبگان عنوان کرد و اظهار داشت: نظر به تسهيلات متعدد بينياد نخبگان در سطح ملي و استاني، ضروري است که اطلاع‌رساني مناسب و هدفمندي در قالب‌هاي جديد؛ براي جذب نخبگان انجام گيرد، تا ميزان استفاده و مشارکت نخبگان بومي افزايش يابد.

در اين نشست خانم دکتر مژگان صالحي‌پور رييس بنياد نخبگان استان ايلام ضمن تبريک کسب جايزه ارزشمند مرحوم دکتر کاظمي آشتياني توسط دکتر حمزه صالحي‌پور عضو هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي و خانم دکتر طاهره خزلي استاديار دانشکده علوم پايه؛ موفقيت‌هاي بيشمار و پي در پي دانشگاه ايلام را مديون مديريت صحيح دانشگاه  توسط دکتر علي‌اکبري دانست و با تأکيد بر همکاري و پشتيباني دانشگاه ايلام از برنامه‌ها و فعاليت‌هاي بنياد نخبگان استان، اظهار کرد: بنياد نخبگان استان ايلام در راستاي شبکه‌سازي و هدايت استعدادهاي برتر تمام توان خود را بکار مي‌گيرد.

رييس بنياد نخبگان استان ايلام با اشاره به بهره‌مندي اعضاي هيأت علمي و دانشجويان از تسهيلات و جوايز متنوع بنياد نخبگان استان؛ روند درخواست و دريافت تسهيلات شيوه نامه حمايت از فعاليت هاي پژوهشي استادياران جوان (جايزه مرحوم دکتر کاظمي آشتياني) را تشريح نموده و اظهار داشتند: جايزه مرحوم دکتر کاظمي آشتياني به پاس زحمات اين چهره ماندگار علمي و در راستاي بند 1 ماده 3 اساسنامه بنياد ملي نخبگان و اقدام‌هاي 2-1-2 و 3-1-2 سند راهبردي کشور در امور نخبگان و همچنين به منزله ارتقاء توانمندي‌هاي استادياران جوان دانشگاهي و موسسه ‌هاي علمي کشور تدوين شد.

خانم دکتر صالحي‌پور افزود: استادياران جوان دانشگاه‌ها و موسسات علمي کشور که داراي سن کمتر از چهل سال بوده و بيش از سه سال از تاريخ جذب آنها به عنوان عضو هيئت علمي دانشگاه نگذشته باشد؛ مي‌توانند بر اساس ارزيابي بنياد ملي نخبگان و بر حسب فعاليت‌هاي برجسته آموزشي، پژوهشي و نوآوري مشمول بهره‌مندي از جايزه «دکتر کاظمي آشتياني» گردند.

رييس بنياد نخبگان استان در خصوص تسهيلات اعطايي جايزه مرحوم دکتر کاظمي آشتياني بيان داشت: بهره‌مندي از اعتبار پژوهشي به منظور توانمندسازي و تسهيل فعاليت‌هاي پژوهشي، اعتبار خريد تجهيزات به منظور کمک به ايجاد امکانات اوليه براي تجهيز فعاليت‌هاي آموزشي پژوهشي، دريافت تسهيلات فرهنگي رفاهي شامل هديه ازدواج و وام مسکن از جمله تسهيلات اين جايزه مي‌باشد.

رييس بنياد نخبگان استان، اضافه کرد: استادياران جوان تمامي دانشگاه‌هاي استان مي‌توانند از تسهيلات ويژه جايزه مرحوم کاظمي آشتياني استفاده کنند و از طريق وبگاه بنياد و سامانه jazb.bmn.ir  درخواست خود را بدين منظور ارائه نمايند.

در ادامه مراسم با اهداء لوح تقدير و هديه، از خانم دکتر طاهره خزلي عضو هيات علمي دانشکده علوم پايه و دکتر حمزه صالحي‌پور عضو هيات علمي دانشکده فني و مهندسي، استادياران برگزيده جايزه دکتر کاظمي آشتياني در سال 1399تقدير بعمل آمد.

بنا به اين گزارش: در پايان اين برنامه؛ تفاهم نامه همکاري في ما بين بنياد نخبگان استان و دانشگاه ايلام در راستاي اجراي شيوه‌نامة حمايت از فعاليت‌هاي پژوهشي استادياران جوان (جايزة مرحوم دکترکاظمي آشتياني) به امضاي دکتر علي‌اکبري و خانم دکتر صالي‌پور رسيد.

شيوه‌نامه حمايت از فعاليت‌هاي پژوهشي استادياران جوان (جايزه مرحوم دکتر کاظمي آشتياني)https://www.bmn.ir/Asset/kazemi%20ashtiani.pdf