انتخاب کتاب دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام بعنوان اثر شایسته تقدیر چهارمین جایزه کتاب سال استان ایلام

کتاب تأليفي دکتر آرش قرباني چقاماراني و کتاب ترجمه‌اي دکتر علي نقي پور دانشيار و استاد تمام دانشگاه ايلام به عنوان اثرات  شايسته تقدير  چهارمين جايزه کتاب سال استان ايلام شناخته شدند.

به گزارش روابط عمومي و به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ايلام، آيين اختتاميه چهارمين جايزه کتاب سال استان ايلام با رعايت پروتکل هاي بهداشتي عصر روز يکشنبه 24 اسفندماه در محل سالن جلسات مجتمع فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار گرديد و نفرات برتر در شش بخش معرفي شدند.

بنا به اين گزارش: کتاب «سيستم‌هاي انتقال دارو و اثر بخشي آنها به کمک فناوري نانو» تأليف دکتر آرش قرباني‌چقا‌ماراني استاد تمام دانشگاه ايلام در بخش علوم کاربردي (مهندسي شيمي)  و  نرجمه‌ي کتاب  «اصول بيوشيمي معدني» تأليف استفن جي ليپارد و جزمي برگ، توسط دکتر علي نقي‌پور دانشيار دانشگاه ايلام در در بخش علوم خالص (شيمي)  بعنوان اثر شايسته تقدير شناخته شدند.

دکتر آرش قرباني چقاماراني