دانشجوی ارشد دانشگاه ایلام برگزیده چهارمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام شد

دانشجوي ارشد دانشگاه ايلام برگزيده چهارمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام شد

خانم خديجه نصيري دانشجوي کارشناسي ارشد فلسفه و کلام اسلامي دانشگاه ايلام برگزيده چهارمين دوره جايزه کتاب سال استان ايلام شد.

به گزارش روابط عمومي و به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ايلام، آيين اختتاميه چهارمين جايزه کتاب سال استان ايلام با رعايت پروتکل‌‌هاي بهداشتي عصر روز يکشنبه 24 اسفندماه در محل سالن جلسات مجتمع فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار گرديد و نفرات برتر در شش بخش معرفي شدند، که  کتاب «تو پلک مي‌زني» سروده خانم خديجه نصيري دانشجوي کارشناسي ارشد رشته فلسفه و کلام اسلامي دانشگاه ايلام در بخش ادبيات (شعر) بعنوان اثر برگزيده انتخاب شد.

بنا به اين گزارش: مجموعه «تو پلک مي‌زني» شامل 41 قطعه شعر در قالب غزل و چهارپاره در 96 صفحه توسط انتشارات «خيابان» در سال 1398 منتشر شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: خانم خديجه نصيري دانشجوي ورودي بهمن 1399 دانشگاه ايلام، به مدت 15 سال است، که در عرصه شعر و شاعري فعاليت دارد.