انتصاب خانم دکتر زینب طولابی به سمت دبیر امور اجرایی دانشگاه معین استان ایلام

طي حکمي از سو ي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه معين استان ايلام، خانم دکتر زينب طولابي مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ايلام به سمت دبير امور اجرايي دانشگاه معين استان منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، پيرو ابلاغ وزير علوم، تحقيقات و فناوري مبني بر انتصاب جناب آقاي دکتر محمد علي‌اکبري بعنوان رئيس دانشگاه معين استان ايلام و نماينده وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در استان و به استناد بند «4-6» آيين‌نامه ابلاغي شماره 181244/و مورخ 1399/08/26 وزارت عتف، دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه معين استان ايلام  طي حکمي خانم دکتر زينب طولابي دانشيار دانشکده ادبيات و علوم انساني و مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ايلام را به سمت دبير امور اجرايي دانشگاه معين استان منصوب نمود.

دکتر علي‌اکبري در اين حکم خواستار اهتمام جهت برنامه‌ريزي و جلب مشارکت شايسته اعضا براي اجراي سياست‌ها و ضوابط احکام آمايش آموزش عالي استان، تمرکززدايي و شبکه‌سازي علمي و هم‌افزايي مؤسسات آموزش عالي استان ايلام شده است.