انتصاب دکتر کریم کوخائی‌زاده به سمت سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

با حکم دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه: دکتر کريم کوخائي‌زاده به سمت سرپرست معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشکده الهيات و معارف اسلامي منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، دکتر کريم کوخائي‌زاده استاديار گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي به سمت سرپرست معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشکده الهيات و معارف اسلامي منصوب شد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار توجه به اصول مديريت علمي، اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم در حفظ و ارتقاء سطح شاخص‌هاي توسعه آموزشي دانشکده (حضوري و برخط) و اهتمام براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.