مراسم عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام برگزار گردید

مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه  ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه‌ريزي پايگاه مقاومت اداري دانشگاه، و همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و شهداي مقاومت، مراسم عطر افشاني مزار شهداي گمنام دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، همزمان با سالروز شهادت سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني و شهداي مقاومت، مراسم عطرافشاني مزار شهداي گمنام  دانشگاه با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌، معاونين، مديران و جمعي از اساتيد و کارکنان، صبح امروز در محوطه مسجد الغدير دانشگاه  برگزار گرديد.

در اين مراسم حجت‌الاسلام و المسلمين غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ضمن گراميداشت ياد و خاطره سپهبد شهيد حاج قاسم سليماني، شهداي مقاومت و شهيد فخري‌زاده،  يادآور شد براي اينکه اهداف متعالي اسلام تحقق پيدا کند بايد در صحنه حضور داشت و از راه  و روش هدا درست آموخت، تا بتوان بعنوان مريد شهدا از آرمان‌هاي اسلامي پاسداري نمود.

در ادامه حاضرين با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهداي گمنام دانشگاه اداي احترام کردند.