کنفرانس بین‌المللی پیامدهای جهانی کرونا اسفندماه سال جاری در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام عنوان کرد: کنفرانس بين‌المللي پيامدهاي جهاني کرونا بصورت مشترک با دانشگاه  UTM مالزي، در نه محور و بصورت مجازي در اسفند ماه سال جاري برگزار مي‌گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام با بيان اين خبر اظهار داشت: شيوع کرونا ويروس، جهان امروز را با بحراني بي‌سابقه مواجه کرد، که تبعات مختلف سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي در تمام نقاط جهان و در سطوح ملي و بين‌المللي به همراه داشت و لذا جامعه دانشگاهي بنا به رسالت اجتماعي که دارد، بايد آثار و تبعات اين پديده را در دو سطح ملي و بين‌المللي مورد بررسي و تحليل قرار دهد، تا ضمن اينکه براي حل آسيب‌ها، مشکلات و مخاطرات موجود راهکار لازم و کاربردي را ارائه دهد، از اين تهديد فرصتي براي تجديدنظر و بازنگري جامعه فراهم آورد، براي اينکه کرونا رنسانس ايران و جهان است و فرصت‌هاي متعددي به همراه دارد.

دکتر علي‌اکبري، افزود: با اين رويکرد اساتيد دانشکده ادبيات و علوم انساني پيشنهاد برگزاري کنفرانس بين‌المللي پيامدهاي جهاني کرونا بصورت مشترک با دانشگاه  UTM مالزي را ارائه کردند، که نظر به تعامل و رابطه سازنده‌اي علمي که در چند سال اخير مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه‌هاي کشور مالزي شکل گرفته، اين پيشنهاد مورد استقبال مسئولان دانشگاه UTM قرار گرفت و در نهايت برگزاري مشترک اين کنفرانس در نه محور شامل: تاريخ بيماري‌هاي همه‌گير از گذشته تاکنون، کرونا و فرهنگ و تغييرات اجتماعي، کرونا و مسائل اقتصادي و تجارت مدرن، کرونا و آموزش مجازي، کرونا و تفکرات مذهبي، کرونا و توريسم و ورزش، کرونا و سياست و امنيت و ارتباطات بين‌المللي، کرونا و روابط خانوادگي و جنبه‌هاي روحي و رواني، کرونا و اقدامات پزشکي و بهداشتي در تاريخ 19 و 20 اسفند ماه سال جاري بصورت مجازي مورد تصويب قرار گرفت.

رئيس دانشگاه، افزود: همچنين دو دانشگاه تهران و شهيد بهشتي در داخل کشور و دانشگاه‌هاي ناميک کمال و اسکودار از کشور ترکيه و دانشگاه‌هاي سليمانيه و کوفه از کشور عراق در برگزاري اين کنفراس همکاري دارند.

دکتر علي‌اکبري برگزاري اين کنفرانس را فرصتي خوب براي گردآوري متخصصان در رشته‌هاي مختلف علوم انساني و اجتماعي از سراسر جهان به منظور تبادل نظر و تبيين پيامدهاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و آموزشي کرونا در ايران و جهان عنوان نمود و خاطرنشان کرد: مقالات برتر در مجلات معتبر داخلي و خارجي چاپ خواهد شد و علاقه‌مندان به حضور در اين کنفرانس مي‌توانند آثار خود را بر اساس دستورالعمل مربوطه به زبان انگليسي تا تاريخ 30 ژانويه به آدرس https://humanities.utm.my/islamic/icctme2021/  ارسال کنند.

شايان ذکر است که کنفرانس بين‌المللي  تاثيرات جهاني کرونا  دومين کنفرانس بين‌المللي دانشگاه ايلام  در طي سه سال گذشته  و سومين کنفرانسي  است، که در دانشگاه ايلام بصورت مجازي برگزار مي گردد.

يادآور مي‌شود در طي چند سال گذشته، کنفرانس ملي گفتمان اعتدال، کنفرانس بين‌المللي گرد و غبار،  کنفرانس  ملي تازه‌هاي علوم ورزشي و سلامت و کنفرانس ملي زيست جهان پسا کرونا  با اهتمام جدي دانشگاه ايلام و استقبال صاحب‌نظران‌ و پژوهشگران  ملي و بين المللي در سطح عالي برگزار  گرديده است.