انتصاب آقای فرج‌اله اکبری به سمت سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه ایلام

با حکم رئيس دانشگاه، آقاي فرج‌اله اکبري به سمت سرپرست مديريت امور مالي دانشگاه ايلام منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، آقاي فرج‌اله اکبري به سمت سرپرست مديريت امور مالي دانشگاه منصوب گرديد. رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار اهتمام براي ارتقاي شاخص‌هاي عملکردي حوزه مالي و تلاش در راستاي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري و اخلاق‌مداري و پاسخگويي شده است.

شايان ذکر است آقاي اکبري از کارکنان باسابقه دانشگاه مي‌باشد، که در چهار سال اخير سمت معاونت مديريت امور مالي را عهده‌دار بوده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي آقاي اکبري آرزوي موفقيت در جهت پيشبرد اهداف عالي دانشگاه را دارد.