ارتقاء سطح اشتغال‌پذیری دانشجویان یکی از دستاوردهای شش سال گذشته دانشگاه ایلام است

دکتر يگانه مدير مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه عنوان کرد: توسعه نوآوري و فناوري و اجراي برنامه‌ها و اقدامات مختلف مهارت‌آموزي، زمينه ارتقاء سطح اشتغال‌پذيري دانشجويان در شش سال گذشته را در دانشگاه ايلام فراهم نمود.

به گزارش روابط عمومي، دکتر رضا يگانه مدير مرکز رشد واحدهاي فنارو دانشگاه با بيان اينکه توسعه نوآوري و فناوري يکي از دستاورهاي ماندگار شش سال گذشته در دانشگاه ايلام است، گفت: به منظور استفاده هر چه بيشتر از ظرفيت‌ها و توانايي‌هاي موجود در دانشگاه و واحدهاي پژوهشي و توسعه فضاي نوآوري، کارآفريني و هدايت نتايج طرح‌هاي پژوهشي، پايان‌نامه‌ها و فعاليت‌هاي علمي به سوي تجاري‌سازي، دانشگاه ايلام اقدامات خوبي را در حوزه نوآوري و فناوري انجام داده است، که  مي‌توان به تجهيز و استقرار مرکز رشد واحدهاي فناور، راه‌اندازي مرکز نوآوري و فناوري دانشگاه  با جذب پنج ميلياراد ريال از محل کمک‌هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، تلاش براي راه‌اندازي  مجتمع نوآوري و فناوري (95 درصد پيشرفت کار) با جذب 120 ميليارد ريال از محل کمک‌هاي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري،  راه‌اندازي مرکز مشاوره کسب و کار، راه‌اندازي مرکز مديريت مهارت‌آموزي و راه‌اندازي مرکز مشاوره اشتغال اشاره کرد.

دکتر يگانه افزود: مرکز رشد واحدهاي فناور با حمايت هميشگي جناب آقاي دکتر علي‌اکبري رياست محترم دانشگاه و دکتر مهديزاده معاون محترم پژوهش و فناوري فضايي مناسب را براي جذب ايده‌هاي اساتيد، دانشجويان و کارآفرينان به وجود آورده، به گونه‌اي که الان 17 واحد فناور و شش  واحد نوآور بصورت پويا در اين مرکز فعاليت دارند.

مدير مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه با بيان اينکه ارتقاء  اشتغال‌پذيري دانشجويان در قالب برنامه‌هاي متنوع آموزشي، پژوهشي  و فوق برنامه يکي از دستاوردهاي دانشگاه ايلام در چند سال اخير است،  يادآور شد:  برگزاري بيش از 65 کارگاه مهارت‌آموزي تخصصي با رويکرد بازار کار، برگزاري 43 کارگاه آموزشي مهارت‌هاي کسب و کار، برگزاري پنج  رويداد شتاب (استارتاپي)، برگزاري شش رويداد کارآفرينانه (ايده شو و ...)  و انجام طرح رصد شغلي دانشجويان از جمله اقدامات انجام شده در اين حوزه مي‌باشد.