دکتر مجید ضیایی ‌قهنویه به سمت «سرپرست مرکز آموزش الکترونیک و گروه استعدادهای درخشان دانشگاه ایلام» منصوب شد

طي حکمي از سوي رئيس دانشگاه، دکتر مجيد ضيايي ‌قهنويه استاديار دانشکده الهيات و معارف اسلامي  به سمت «سرپرست مرکز آموزش الکترونيک و گروه استعدادهاي درخشان دانشگاه ايلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر مجيد ضيايي ‌قهنويه  استاديار دانشکده الهيات و معارف اسلامي که تاکنون سمت معاونت آموزشي اين دانشکده را عهده‌دار بود، به سمت «سرپرست مرکز آموزش الکترونيک و گروه استعدادهاي درخشان دانشگاه ايلام» منصوب شد.

رئيس دانشگاه در اين حکم خواستار ارتقاء سطح خدمات مرکز آموزش الکترونيک و گروه استعدادهاي درخشان و اهتمام براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.