اخبار کوتاه دانشگاه ایلام (1399/11/07)

اخبار کوتاه دانشگاه ايلام (1399/11/07)

دکتر صيدي معاون دانشجويي دانشگاه عنوان کرد: در نيمسال اول سال تحصيلي 1400-1399، مجموعاً 889 دانشجوي دانشگاه ايلام از وام‌هاي صندوق رفاه دانشجويان به مبلغ 22/414/000/000 ريال بهره‌مند شدند.

دکتر رستمي مدير امور پژوهش و فناوري دانشگاه: در طول شش سال گذشته بيش از 80 درصد اعتبارات پژوهشي استان، توسط دانشگاه ايلام جذب شد.

مجموعه ورزشي استخر دانشگاه ايلام با زيربناي 2176 متر مربع، شامل: سالن اصلي (استخر بزرگسالان و کودکان)، سوناي خشک و بخار، حوض  آب سرد و سالن بدن‌سازي؛ آماده افتتاح است.

دکتر مجتبي کرمي استاديار دانشکده فني و مهندسي که داراي 30 ساله سابقه در رشته رزمي ووشو بوده و از ورزشکاران حرفه‌اي استان ايلام مي‌باشد، موفق به کسب شال بند  مشکي دان شش رشته رزمي ووشو و بالاترين درجه فني فدراسيون ووشو جمهوري اسلامي ايران شد.

طي حکمي از سوي دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه، آقاي بهروز درويشي به سمت معاون مدير امور مالي دانشگاه منصوب گرديد.

آقاي محمد حسين عسکري‌نيا معاون مدير برنامه، بودجه، تحول اداري و بهره‌وري دانشگاه و از ورزشکاران حرفه‌اي استان، موفق به کسب شال بند  مشکي دان شش رشته رزمي ووشو و بالاترين درجه فني فدراسيون ووشو جمهوري اسلامي ايران شد.

با حکم آقاي خوراني حيدري مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه، آقاي محمد غلامي به سمت رئيس اداره تدارکات منصوب گرديد.